Nu tänkte jag faktiskt börja julpynta så smått här hemma. Väntar bara på att ryggen ska repa sig så jag kan ta mig till mina svärföräldrar och hämta hem våra flyttkartonger med julpynt som står kvar hos dom. Åh vad jag längtar. Julen är min absoluta favorit tid på året och jag har även fått Tony till att älska det. Det har ingenting med presenter att göra, dem kan jag klara mig utan, utan det är känslan julen  tar med sig. Man blir mer harmonisk och kärleksfull ( och stressad men det är en annan sak ) tycker jag. Man spenderar sina lediga dagar med nära och kära och bara njuuter. Julen är en fantastisk tid. Dessutom är det Elaliyahs första jul så jag är lite extra exalterad !
 
Så i detta hushåll kommer det dofta pepparkakor hela december månad, finnas små tomtar i alla olika vrån, och en massa tända ljus och julmusik. Vi ska även ha en julgran, men det får bli en liten en som kan stå på vardagsrumsbordet då en annan gran inte riktigt får plats i vårt lilla kryp in.
 
Jag surfade rundor och hittade massa jul inspo. Det finns verkligen hur mycket som helst. I år kommer jag köra på rött och guld men även behålla en enkelhet över det hela.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress