Hej vänner! Vet ni vad? Nu börjar jag äntligen bli en människa igen. Denna gång har mitt ryggskott verkligen varit ett kraftigt sådan och som varit otroligt envist. Men nu är jag på bättringsvägen och idag har jag inte tagit en enda tablett, och det känns om jag ska vara ärlig.
 
Idag har jag varit ute i allmänheten igen för första gången på en vecka. Men det var dock bara för två timmar och det var ungefär vad min rygg orkade med. Jag och min lilla familj har varit iväg och lunchat på mitt favoritställe, Vapiano. Dock är väntetiden för maten otroligt lång, men i slutändan är det värt väntan, för maten är för jädra go. Eller är det bara jag som alltid väljer fel kö för det tar alltid evigheter att få sin mat.
 
Efter maten körde vi och köpte lite ost inne på Möllans ost, här i Malmö. Varken jag och Tony har någon koll på goda ostar så biträdet i kassan fick bestämma och ta ifrån de populäraste ostarna. Jag köpte även kex och marmelad ifrån dom. Så ikväll ska vi prova på ostbricka med lite vitt vin som vi köpte tidigare. Allt ihopa är nya smaker nämligen, så det ska bli spännande att prova.
 
Nu sover Elaliyah och jag sitter med en kopp kaffe. Ska strax gå ut till Tony som är ute på framsidan och hjälper vår anläggare med stenläggning/stödmur. Jag ska visa er vilken skillnad det blir. Så otroligt fint!
 
Önskar er en fantastisk helg. Kraam ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress