Hallå vänner!
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, eller vart, tänkte jag säga.
 
Elaliyah sover jätte oroligt nu och vaknar sisådär varannan - var tredje timme fram till kl 03. Där efter vaknar hon ca efter 45-60 minuter fram till kl 05:30-06. Man är inte direkt människa när man går upp för dagen då. Sen i morse händer något annat som gjorde att man tappade fokus på hur trött man var. Som tur var så vaknade vi vid halv sex-tiden så vi hade gott om tid på oss alla leta och ring efter min svärmors hjälp.
 
Tonys jacka försvann ( blev tagen ) i natt i från vår tomt, ( han glömde den där ute ) där i låg vår enda bilnyckel. Just det, ni läste rätt. Som tur stod bilen kvar på uppfarten och jag har inte vågat lämna hemmet idag. Verkligen tur! Ni undrar säkert var vår andra bilnyckel är, ja den har han också slarvat bort för ett tag sedan. Här undrar säker många hur jag reagerade då det är min bil. Där stod jag i hallen .. helt lugn och pedagogisk. Tidigare hade jag säkert bitchflippat och lackat totalt, men inte idag. Jag vet att han vet hur irriterad och arg jag är på honom, så det löser liksom inga problem att jag står där och skriker. Han har snällt fått fixa med allt som hör där till. Tror även han får ta bussen till jobb hädanefter ..
 
 
Nu kom nyss bärgningsbilen och hämtade upp min lilla pärla. Den ska in på verstad och få nytt lås. Sen är det bara att tuta och köra igen. Jag är verkligen helt slut idag och det verkar även mini-me vara som har sovit i över två timmar nu.
 
Hoppas ni har en bättre dag ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress