samarbete med rabble
 
Hej fina!
Jag är fortfarande kass i ryggen men tänkte mest titta in och tipsa er om rabble. För er som har missat vad rabble är, så är det en hemsida och app ( appen finns enkelt att ladda ner till både iOS och android ) som samlar olika rabattkoder från olika webbsidor. Jag brukar öppna appen för att se om där finns någon rabattkod som jag kan använda och spara några extra slantar. Vilket gör inte bara mig glad utan även sambon då det finns mer pengar kvar i kassan. 
 
Just nu har vissa webbutiker redan tjuvstartat sin rea och Rabble samlat de bästa black week rabatter hos de populäraste webbutikerna. Alltså kan man enkelt kika in på deras hemsida/app för hitta de olika rabatterna och rabattkoder. Man slipper alltså leta rundor på de olika sidorna och har allt samlat på ett och samma stället. Helt perfekt.
 
 
Jag tänkte faktiskt kolla på de olika sidorna efter lite julklappar till familj och vänner. Tony har ju 5 syskonbarn så tänkt kolla om jag kan hitta något på antingen babyland eller på babyshop. Sen tänkte jag även passa på att kolla både jotex och ellos efter lite nytt julpynt och inredning till hemmet.
 
Julen må vara kort, och plockas bort redan innan nyår i vissa fall, och då kan jag tycka det är trevligt att börja det nya året med lite ny inredning i hemmet. Bara genom att byta ut kuddfodral i soffan och byta ut lite sängkläder i sovrummet gör så stor skillnad.
 
Har ni tänkt shoppa något på black week/friday? Handlar ni på nätet eller i butik?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress