Godkväll vänner. Igår var det första dagen på över en vecka som jag hade hand om Elaliyah en hel dag sen jag fick ryggskottet, som jag för övrigt ska behandla på fredag. Så igårkväll var min rygg helt död igen och jag hade en jobbig natt då jag har svårt att ligga ner för länge på en sida och vid 03 så kunde jag knappt ligga på något sätt. Äh, det blir väl bättre efter fredag får jag hoppas!
 
Idag blev det därför att ställa in vår traditionella tisdagsdate med Camilla och Alina. Dock hade vi ett hembesök av BVC i och med det är 8 månaderskontroll. Allt gick jätte bra och det var skönt.
 
 
Annars idag har denna lilla tomtenisse hittat ut och hamnat i vardagsrumsfönstret tillsammans med en julstjärna jag köpte med mig hem från ica när jag handlade lite mat i eftermiddags. Bestämde mig för att gå en sväng med lillan så hon skulle få lite frisk luft idag. När vi väl var påklädda och fastspända i vagnen och vi kommer ut så upptäcker jag att det öser ner. Ja, det var bara att acceptera läget och promenera vidare. Vilkeet jag ångrade halvvägs..
 
 
Nu har jag precis försökt natta en övertrött tjej. Hon var trött vid 17 men jag försökte få henne att vara vaken lite till och där var mitt första misstag. La henne i sängen vid 17:45 och där låg hon och protesterde lite till Tony kom hem en kvart senare. Då tog han upp henne och sen var hon vaken.. Klockan 19 fick hon sin kvällsmat som hon knappt ville ha och åt endast hälften, sen låg hon och protestera lite till och sen 45 minuter senare gick det över till förtvivlan och gråt. Då var det bara att lyfta upp henne i famnen och där somnade hon efter 10 minuter. På ett älskar jag när hon somnar i min famn för det är så mysigt och även känslan jag får av att hon känner sig som tryggast i min famn är nästintill oslagbar.
 
Nu ska jag och mannen min kolla lite big bang theori. Önskar er en trevlig tisdagskväll. Kram!
Tess

Åh, så fint! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress