Jag har inte bara svårt att smälta att denna fantastiska tjej är min dotter, men även att jag har varit mamma till henne i 8 månader. Herregud, vad hände med tiden? Dagarna bara springer förbi men som tur är så hinner jag verkligen njuta varje dag.
 
Nu väger hon in på  6,9 kg och är hela 71 cm lång.
En liten och nätt prinsessa som charmar sig igenom varje dag. Nöjd med livet som bjuder på massa kärlek och bus.
 
Jag tycker bara det blir roligare och roligare med henne. Men även mer utmanande. Hon kräver mer och mer för varje dag men det är roligt att se henne utvecklas. Hon sitter mycket hellre på golvet eller i soffan och leker med sina leksaker än i babysittern. Den används just nu bara när hon är lite trött, oftast morgon och kväll innan/efter hon sovit.
 
Att ligga fint och någorlunda stilla på skötbordet finns det ingenting som heter längre. Hon är verkligen all over the place. En ny blöja att leka med är även ett måste när hon ligger där. Annars visar hon mer än gärna sin bestämda sida och ger oss sin otroligt härliga attityd ...
 
Jag ser så fram emot att följa hennes resa genom livet, att se henne växa och bli en självständig och snäll tjej och kvinna. ♥
 
Godkväll mina fina läsare!
I eftermiddags passade jag på att julpyssla lite här hemma. Det blev julklappsinslagning och självklart ville lillan vara med och hjälpa till. Dessutom ville hon sova mitt i all kaos och precis när jag fått upp farten haha, så då fick vi helt enkelt ta en liten pause till hon vaknade igen och jag fick vila lite i soffan.
 
Vi slog in hennes kusiners julklappar så nu är det bara någon enstaka klappar kvar och det känns så skönt. Vi ska faktiskt fira lite jul nästa helg tillsammans med mina föräldrar, min syster och hennes sambo från Kalmar samt mormor. Denna jul firar vi nämligen med våra respektives familj. Det blir faktiskt första julen någonsin jag inte firar med min familj. Det kommer kännas så konstigt på julafton. 
 
 
Såhär lycklig är denna tjej med en julklappshög högre än hon själv.
Om hon bara visste att inte ett enda är till henne, haha. 
(null)

Såhär mysigt har vi haft det denna morgon. Lillan har lekt lite och sen hamnade hon i babysittern för att bara ligga och mysa lite, till hon hittade sin leksaksbuss. Jag drack en kopp te och kollade på Harry Potter och den vises sten. 

Nu ligger hon och sover lite och jag njuter i lugn och ro i soffan. Senare idag har jag en nageltid hos goa Madde. Jag funderar på att antingen köra svart igen, eller rött. Får se hur hon har det med tider innan jul, för då vill jag gärna ha mina naglar röda. Annars idag är det lugnt. Planerar inte mycket om dagarna eller i veckan för att ta det lite lugnare med ryggen till jag är återställd igen. 

Vad har ni för planer i veckan? Något roligt?