Hej vänner!

Några dagar sen sist men här ser dagarna ingefär likadana ut, haha. Jag och lillan var i helsingborg onsdag-fredag morgon vilket var skönt. Lugn och ro men även skönt att få lite avlastning av mamma så man kan äta en måltid varm och i ett svep. Lillan har även blivit lite svårnattad och hennes envishet är enorm (tydligen lik mig som bebis). 
 
Annars i fredags så var det första mötet med föräldrargruppen. Det var inte riktigt vad jag tänkt mig. Det var många (läs alla närvarande utom jag) som var äldre och som hade minst ett barn sedan tidigare. Dock var det tre stycken som inte kunde komma som kommer nästa gång. Så jag håller tummarna på iaf en i min ålder. 
 
Idag körde faktiskt jag och Tony upp med baby och hundar till helsingborg igen till mina föräldrar. Vi körde även inom Ica och handlade lite mat som vi sedan grillade. Det var faktiskt jag som fixade kött och kyckling och som stod vid grillen idag. Sen körde vi hem vid sju-tiden och hade en liten myskväll med ost och kex. Så gott! 
 
Nu sover både man och bebis här och även jag ska lägga mig. Imorgon väntas en ny dag med förhoppningsvis lite bästis häng. Ska även hämta ut två paket. Wiho! Kommer ett/två inlägg om det senare. 
 
Godnatt! 💕
 
 
Här ligger lillan i vaggan som jag låg i när jag var bebis. Vaggan är 26 år gammal och använd till tre barn. Ändå ser den sprillans ny ut. Elaliyah stortrivdes och sov som en stock i den. 
Åh vad jag längtar till huset är klart och vi kan få komma in i rutin och få ett eget liv .. Bara dryga månaden kvar .. Snart. Mycket snart!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress