Helgen har varit heelt underbar. Vi spenderade även denna helg i Helsingborg. Fredagen åkte vi till Ängelholm's hembygdspark med lillan och hundarna. Otroligt mysigt och det är en av mina favoritplatser. Elaliyah sov igenom hela vistelsen och missade alla djuren, haha. 


Lördagen lämnade jag Elaliyah med sin pappa och åkte iväg för att fira min älskade bestie Philippa. Blev restaurangmys med en otroligt god ceasarsallad. Håller verkligen mina fingrar att hon har möjlighet att plugga i Malmö. Hade varit helt underbart att ha henne nära igen!

I måndags blev det massa mys på emporia då vädret var kasst. Blev lunch på vapiano med Nathalie och Camilla. Och såklart våra små hjärtan också. Blev även en shoppingtur men hittade inget direkt förutom en jättefin tröja/blus inne på Gina. 

Flrsöker verkligen att njuta av mammaledigheten så mycket som möjligt och snart med huset klart kommer det bli helt perfekt !

Länge har jag tjatat på min man att jag vill att vi ska äta på vapiano då det är en av mina favorit restauranger. Och idag hände det. Det blev en date mannen och jag bara. Elaliyah var hos sin farmor och farfar under tiden. Det känns fortfarande så konstigt att vara utan henne och det gör lika ont i hjärtat varje gång. Men det var väldigt mysigt att ha lite kvalité tid tillsammans bara vi. 

Jag hämtade ut min nya mobiltelefon häromdagen men jag öppnade inte den fråns igår. Åh, vad det är jobbigt med en ny telefon. Att börja om helt på nytt och speciellt när det kommer till apparna som swish, mobilt bank ID samt bankapparna. Jag håller på att bli lite smått tokig här hemma, haha..

Ja, som ni ser blev det en rosé guldig iPhone 7 plus. Jag känner mig väldigt nöjd med den faktiskt. Dock är det lite ovant att den är så pass stor men det vänjer man sig säkert fort med. Kameran är iaf 👌