Då var även denna dag slut och jag ligger i min systers säng hos föräldrarna, redo för läggdags. Det är faktiskt andra natten nu men jag har haft en hel del planerat denna helg som ägt rum i Helsingborg så det kändes smidigast att stanna och sova hos mina föräldrar. Så jag och Tony har lite tid ifrån varandra och jag har som vanligt seperstionsångest, haha. Men imorgon är jag äntligen i hans famn igen!

Annars idag har jag träffat två underbara vänner. Det blev några timmar på Väla med en tjejkompis från gymnasiet som jag inte träffat på säkert 7-9 månader. Vi bor en bra bit ifrån och sen kommer även vardagen i vägen, tråkigt nog. Men det var otroligt mysigt och underbart att få umgås och krama om henne idag. 
Imorgon är det äntligen dags, trippen jag väntat på nu ett tag är äntligen kommen... nämligen Ullared! Haha. Jag åker upp med mamma och mormor imorgonbitti. Den långa handlelistan är självklart med. Nu kommer jag äntligen få köpa allt vi behöver inför lillans ankomst om dryga 4 veckor! Sjukt vad tiden den har sprungit iväg.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress