Heej fina. Då var det tisdag igen och jag och killarna började denna dag med lite serietittande och frukost i sängen. Jag är nu inne på min andra vecka som mammaledig och jag börjar bli lite smått rastlös, haha. Förra veckan hade jag något planerat varje dag men både igår och idag har jag dagarna fria. Jag tänkte jag skulle ut i stan och köpa en ammningsbh för det har jag ingen. Och jag ska plugga idag tänkte jag också.
 
Lillans BB väska är nu packad och klar. Vilken lättnad. Det har inte varit jätte lätt att packa tycker jag. Svårt att veta hur mycket som behövs och vad som behövs. Men jag tror nog att vi fått med det som är nödvändigt.
 
Lillans klädsortiment består av Livly och Newbie. Vi fick så mycket fina kläder på babyshowern och inte ett enda plagg var detsamma. Helt otroligt egentligen.
AFA Försäkring

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

Du kan ha rätt till ersättning från oss under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/Forsakringar/Forsakring-vid-foraldraledighet-och-graviditet/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Alicia
AFA Försäkring

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress