Då var vi inne i Mars månad. Redan? Dett år har gått så otroligt fort så det är nästan lite läskigt. Det är även min sista arbetsmånad innan lillan anländer och jag jobbar bara halvtid från och med den 13. Så jag har en känsla av att även denna månad kommer springa iväg. Jag har en hel del roligheter inplanerat nämligen så som gravidplåtning, ullared, min födelsedag samt syrrans födelsedag. Så mycket roligheter. Det är ju helt underbart!
tog dessa bilder igår. tycker det är lite småkul att jag bara ser gravid ut från sidan, haha.
Imorgon ska jag och Tony iväg och kolla kök och hittar vi något så beställer vi ng ett redan då. Huset har verkligen tagit bra fart nu och alla väggar är på plats och målarna kommer och påbörjar spacklingen och sen ska det bara målas. Sen är det kakelkillens tur och sen ni, sen är typ klart. Ni har ingen aning om hur fantastiskt det känns. Och även lite overkligt. Ska vi ätntligen få flytta in i vårt hus?
Evelina Östlund

Så var det för mig också när jag var gravid. Bakifrån såg en ingen skillnad förrän i 7 månaden så magen växt sig så pass stor att en såg siluetten av den bakifrån.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress