Detta har jag beställt hem till vårt nya hem, om man bortser från träden. Träden står högt upp på 'att-köpa-hem-listan'. Jag hittade allt på H&M HOME. Jag verkligen älskar heminredningen på H&M.
 
Vår kakelkille är i skrivande stund och lägger golvet till oss och nu går det framåt mina vänner. Ingen längtar mer än vi. Medan Tony är och kollar så allt går till som det ska och fixar och trixar i trädgården så står jag för all online-shoppning, haha. Som jag visade i några inlägg tillbaka, läs inlägget här, så har vi valt ett mörkt betonggolv som går i grått, och det kommer en del av inredningen också att göra. Jag har fastnat mycket för naturfärger men även för ljus/smutsig rosa. Hur snyggt som helst ju!
 
Igår när jag var iväg för att köpa en amningsbh så fastnade även mina ögon på denna ögonskugga som heter paradise lost på HM för drygt 60kr. Den fick allt följa med mig hem. Perfekt när man vill ha en nude look men ändå skimra till lite extra.
 
 
Såhär ser livet med en papillon ut, haha. Det tar inte många sekunder från Mr.Nyfiken är på plats och inspekterar vad jag sysslar med. Alltid samma visa. Den här gången bestämde sig Kenzo även för att lägga sig tillrätta precis bredvid ögonskuggan. Det kan vara lite smått irriterande men såhär i efterhand så kan man inte låta bli att skratta. Han är ju rätt så kär ändå, haha.
Heej fina. Då var det tisdag igen och jag och killarna började denna dag med lite serietittande och frukost i sängen. Jag är nu inne på min andra vecka som mammaledig och jag börjar bli lite smått rastlös, haha. Förra veckan hade jag något planerat varje dag men både igår och idag har jag dagarna fria. Jag tänkte jag skulle ut i stan och köpa en ammningsbh för det har jag ingen. Och jag ska plugga idag tänkte jag också.
 
Lillans BB väska är nu packad och klar. Vilken lättnad. Det har inte varit jätte lätt att packa tycker jag. Svårt att veta hur mycket som behövs och vad som behövs. Men jag tror nog att vi fått med det som är nödvändigt.
 
Lillans klädsortiment består av Livly och Newbie. Vi fick så mycket fina kläder på babyshowern och inte ett enda plagg var detsamma. Helt otroligt egentligen.