Nu har jag äntligen hittat en klännings som Elaliyah ska ha efter hon är döpt. Under själva ceremonin ska hon bära en dopklänning som har gått i arv och den första som bar den var min mamma. Just nu är klänningen iväg och blir broderad med allas namn samt datum när dem döptes. Det är alltså min mamma, min morbror samt jag och mina två systrar. Och nu Elaliyah också. Jag hoppas verkligen att dopklänningen följer med även genom hennes barn och mina systrar och deras barn.
Iaf, lillans klänning som hon ska ha på sig efter dopet ligger just nu på posten och väntar på att bli uthämtat. Jag är lite nervös att klänningen kommer vara betok förstor då jag har köpt en storlek större. Just för att jag vill att hon ska kunna bära den fler gånger då det är en lite finare och dyrare klänning. Så jag hoppas att det inte ser allt för dumt ut. Ni kommer dock inte få se klänningen innan dopet, det har faktiskt ingen annan heller.
 
På tal om dopet så är jag i full fart och planerar hur vi ska pynta och duka i lokalen efter dopet. Jag var först inne på guld och rosa men sen efter att ha varit iväg och handlat lite så bytte jag ut guld mot silver. Det var betydligt enklare att hitta. Så färgtemat blir numera silver och rosa. Men det känns bara det med. Hoppas verkligen att min vision kan gå igenom.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress