.. och hämtas upp imorgon och ska monteras. Ett steg närmre ett komplett hus. Mamma och pappa ska hjälpa till. Hoppas det kommer bli bra. Vi har valt ett helt enkelt basic kök ifrån Ikea och det blir första gången vi provar ett kök därifrån. Spännande. Mycket spännande!

Just nu sitter jag och dricker min första kaffe för idag och jag kan lova er att det kommer slinka ner minst tio koppar till. Just nu känns det att jag mer eller mindre lever på kaffe. Småbarnslivet tar verkligen energi ifrån en. Jobbigaste är sömnen men nu tycker jag verkligen att hon är inne i en bra period där hon sover 5-7 timmar åt gången. Såå skönt!
 
 
Nu strax ska jag och lillan köra ner till Malmö och BVC. Elaliyah blir nämligen 3 månader idag och ska få sin vaccination. Jag är faktiskt lite smånojjig att hon ska bli jätte dålig och gnällig. Jag hoppas verkligen att det går bra. Det ska även bli otroligt spännande och se hur lång hon blivit och hur mycket hon har gått upp sen vi var där sist, vilket var en månad sedan. Då vägde hon drygt 4,3kg och var 56 lång. Nu tror jag att hon väger runt 5,5kg och är kanske 59cm lång. Som sagt lite blandade känslor, ska bli spännande och se samtdigt som jag är orolig för vaccinationen.
 
Hoppas ni får en fatastisk fredag, fina ni!
 
 
Jag drömmer mig verkligen bort. Så mycket snyggt NA-KD har fått in. Dessutom har dem 30% rabatt med koden NAKDMILLION några timmar till. Jag passade på att beställa hem playsuiten i nudepink. Sååå snygg! Jag skulle verkligen vilja ha allt här men jag vet en som inte hade blivit lika glad som jag här hemma ;)