Så här ser lillan ut idag. Rosa alla dagar i veckan, haha. Jag älskar rosa, det är ingen hemlighet, men när till och med Tony säger att Elaliyah ska ha rosa kläder är ju rätt gulligt. Jag skrattar fortfarande när jag tänker tillbaka när jag hade köpt ett par jätte söta vita mjukisar med en teddybjörn i rumpan och kom hem och visade Tony. Han bara höjde ögonbrynen och utbrast ' Sahra, det är ju pojkbyxor!' Haha, nej han tycker hon ska ha så flickiga kläder det bara går. Och Gudbevare mig väl om jag kom hem med en blå tröja eller något. 

 
Jag har även köpt hem nya nappar från twistshake i deras pastellkollektion (inget samarbete). Två-pack, en rosa och lila. Hon är väldigt känslig med sina nappar men dessa gick verkligen hem. Napparna får inte vara för stora utan det måste vara mini, annars klöks hon. Men nu ligger hon och sussar så sött med sin rosa napp. 
 
Sen har vi fått hem vår nya pastellrosa twistshakeflaska. Jag verkligen ääälskar dessa flaskor och speciellt denna rosa. I samarbete med twistshake har ni 20% rabatt om ni anger SAHRASEGERBERG20 i kassan. Det gäller på hela deras hemsida och sortiment. Jag lovar er, ni kommer inte bli besvikna! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress