Hej vänner! Hoppas allt är bra med er. Med oss är det bra. Och även Kenzo. Tack fina ni för omtanken. Efter 5 timmar på akuten fick vi komma hem igen. Veterinären kunde inte riktigt lokalisera var Kenzo hade ont i frambenet. Han som normalt sett är världens pipsill sa inte ett ljud. Så han fick bara en spruta smärtstillande och en tid till ortopeden dagen därpå, igår. Nu är lillkillen bättre igen och han hade 'bara' landat fel när han hoppade ner från soffan. Vilken tur! 


Det har varit lite intensiva dagar med Elaliyah. Jag fick verkligen igen efter jag hade skrivit att hon sovit hela natten. De två senaste nätterna har hon sovit 2-3 timmar åt gången bara och vaknar vid 5.. Jag har verkligen försökt att sova med henne under dagarna också, just för att orka med nätterna. Vi får se hur denna natten blir. Jag har monkey i famnen nu och försöker natta henne. Hon har somnat men sover inte riktigt. Jag försökte precis lägga henne i vaggan men hon vaknade lika fort igen. Hoppas att hon snart ger med sig. Inget skrik och gnäll idag i alla fall. 

Imorgon har vi en heldag i Malmö. Ska bli så mysigt. Som jag har längtar efter denna dag! Nej ni, nu säger jag godnatt 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress