Jag vill verkligen säga tack från djupet av mitt hjärta för alla stöttande kommentarer ang att Elaliyah är inne i en krävande period som tär på mitt tålamod. Det värmer så mycket ska ni veta och även att veta att det inte bara är jag som går igenom det, utan de flesta vid fyra månader går igenom samma period.
 
 
Det känns lite som att det börjar vända nu och idag har hon varit heeelt fantastisk. Hon vaknade i morse med världens smile (som alltid iofs) och otroligt pratglad. Den lilla munnen har gått i ett idag och det är helt magiskt att se hur hon diskuterar för fullt med oss på sitt egna lilla språk. Det är första gången hon verkligen 'pratar' och inte bara gör några enstaka läten då och då. Så idag har hon haft en väldigt bra dag med näst intill inget gnäll utan vi har bara skrattt och gosat och skrattat hela dagen.
 
 
Dock äter hon väldigt dåligt och har gjort det hela helgen. Jag måste ringa BVC imorgon. Det känns som jag har gjort allt. Jag har tom bytt dianapparna till en storlek större men det hjälpte inte det heller. Undrar så vad det kan vara. 
Viktoria

Såå gullig <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress