Idag väcktes jag av ett samtal av min käre sambo om ytterligare ett bakslag om huset. Det kommer dröja ytterligare några veckor innan vi kan flytta in pga av elfel. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jo, det sistnämda. Jag som verkligen trodde att nu, nu äntligen är allt redo för inflytt. Men neej, inte ens lite ..
 
Och inte nog med det bakslaget så är Elaliyah inne i en väldigt krävande fas där hon enbart vill vara i min famn. När hon väl somnat och jag lägger ner henne i sin vagn eller i sängen så vaknar hon inom 5-10 minuter. Jag hinner verkligen inte med någonting här hemma. Jag känner bara hur ryggen är otroligt trött och öm samt mina knän då jag hela tiden går och vaggar henne till sömns. Jag känner bara hur mitt tålamod sinar bort mer coh mer för varje dag som går. Jag hoppas det vänder snart för jag har verkligen ingen aning om vad det är hon går igenom som gör henne så ledsen och mammig. Visst, det är även otroligt mysigt att hon är så mammig och vill bara ligga och gosa i famnen, men när hon väl varit såhär i flera dagar och inget hjälper mer än min famn och min trygghet, så önskar jag att hon blir lite mer självständig igen. ♥
 
 
Susanne

Kära Sahra💕
Det går över, var stark även om det känns jobbigt❤Hon börjar kanske känna av lite tänder? När det gäller huset så gör T allt han kan för att det skall gå så fort dom möjligt. Släpp det och fokusera enbart på lillan. Du skall se att allt snart blir bra❤
Styrkekramar😚 /Gammelfaster

Matilda

Hej fina du! Har aldrig läst din blogg förr men fastnade för den nu, jag har själv en dotter som är snart 4 månader gammal. Känner verkligen igen den här perioden, min dotter har varit precis likadan, inte ens pappas famn har varit okej utan det har bara varit mamma som duger. Jag kanske kan trösta dig lite med att det faktiskt går över, och jag tror att i det långa loppet kommer den här perioden vara så kort. Det är svårt när man har 100 andra saker man vill / behöver göra men jag försöker att njuta ändå, för innan man vet ordet av det kommer hon springa runt och vägra mysa i famnen :)
Kram!

Svar: Åh tack snälla för din fina kommentar. Det värmer! Verkligen. Jag märker redan nu att det börjar vända lire smått och det tackar jag för. Hon somnar fortfarande bara i famnen men jag kan äntligen lägga ner henne i sin vagga efter 20 minuter utan att hon vaknar. *peppar, peppar*. Hoppas allt är bra med er och håller med dig. Vilket band vi får till våra barn istället. Jag njuter varje dag, trots att det ibland är mer krävande. Stor kram till dig!
Sahra Segerberg

Matilda

Det är samma här, det börjar vända men hon måste gungas till sömns i min famn. Men det är olika från gång till gång också :) Jag såg att din dotter är född 31 mars, min föddes 30 mars (efter kl 23 på kvällen). Tyckte att det var en rolig slump att jag halkade in på just din blogg när jag såg det haha :)
Hoppas det fortsätter gå åt rätt håll så att du får lite egentid också, den är värd så mycket! Kram

Svar: Vad skönt att höra att du verkar vara i samma sits. Jag måste också vagga lillan till sömns i min famn vilket resulterar i en sovande arm, haha. Åh, vad kul! Stort grattis till flickan förresten. Elaliyah föddes 04.31 den 31, då är det bara drygt 6 timmar mellan dom :) Så mysigt. Jag hoppas detsamma för dig Matilda. Kram på dig!
Sahra Segerberg

Anne von Porat Veckomagasinet

Så mysigt du har det med ditt barn

NORRSKEN EMMA

gu va söt bild =)

miun son fick också en period att bara vara i famn och sova i famn. =)

ha en fin söndag
kram

Hanna

Det är normalt att barnen har utvecklingssprång där de blir mer ledsna och mammiga. Det är oftast i perioder när de lärt sig något nytt. Tex tre månanader, sex månader och så vidare. Jag känner igen mig dock. Det är hur jobbigt som helst. En tröst dock är att det går över. Kram

Svar: Tack snälla du. Ja visst går det över och det är skönt när det väl vänder, vilket det gjort nu. Man får väl passa på att njuta medan de vill vara så nära och bara mysa. Samtidigt som det är så jobbigt så är det ändå mysigt. men jobbigt ... haha. Kram på dig!
Sahra Segerberg

PhotoJelly

Åh, igenkänningsfaktorn är HÖG! Ett stort tips som räddade mig från att inte bli helt galen var en bärsjal/sele. Du kan göra massor samtidigt som barnet sover på dig eller bara är nära :)

Kram!

Svar: Tack för tipset. Jag har faktiskt skaffat en nu men måste bli bättre på att använda den. Skönt nog så är lillan inte alls så krävande längre, men selen är kanon så måste bara använda den mer. Tack snälla :) Kraam
Sahra Segerberg

Martina

Är hon runt 4mån? Känner igen det från alla våra 3 tjejer :) Med tvillingarna var det samtidigt som sambon började jobba. Det var förfärligt. Tror det bara är att acceptera och låta sig styras med, även om det är frustrerande stundtals. Jag använde mig av appen Wonder weeks för att få en hint om faser som brukar dyka upp. Ett hett tips.
Hoppas det löser sig med huset! Inte kul när det strular.

Svar: Tack snälla för tipset! Den appen laddas ner asasp 🙂 Ja det stämmer det var där runt 4 månader. Kan inte ens föreställa mig hur det var med tvillingar. Tycker en är jobbigt nog 🙈 Det känns som det börjar lätta upp nu. Åter igen, tack för tipset. Kraam
Sahra Segerberg

M

En bärsele eller bärsjal kanske kunde vara en lösning när hon vill vara nära nära. Det händer en hel massa i en ny människa under det första året så det är inget konstigt att det kommer perioder när det känns som man inte hinner nånting. Jag känner igen känslan från min förstfödda även om det är snart 21 år sedan. En period skulle hon absolut ligga på mig och sova och försökte jag sova så gnydde hon så jag läste böcker halva nätterna. Dessutom ammade jag länge och kände mig som värsta nappen.

Det går över. Min dotter är nu snart 21 som sagt var och har flyttat hemifrån till en helt annan stad för att plugga på högskola.

Svar: Tack snälla för tipset. Jag har nu faktiskt skaffat en bärsele men det är ingen favorit än, men får väl helt enkelt försöka vänja henne med den. :)
Skönt att höra att det blir bättre men måste kännas lite tomt när dottern väl flyttat, och speciellt till en annan stad. Hoppas allt är bra med dig och tack för din kommentar och tipsen. Uppskattas. Kram
Sahra Segerberg

Matilda Kälström

Styrkekramar till dig!!

Svar: Kraam
Sahra Segerberg

Emma JS

Åh vilken underbar bild! Jag längtar till min plupp kommer ut! ❤

Svar: Åh ja det kan jag förstå. Hoppas du har en fin graviditet och att förlossningen kommer gå bra! Kraam
Sahra Segerberg

M

Min erfarenhet är att det är skillnad på sele och sele också. Jag fick prova en engelsk knytsele som jag srn sydde en egen utifrån hur den jag lånade såg ut. Inga spännen att reglera, bara remmar att vira om kroppen och knyta så det blev tight och nära. Gav barnet närheten och stabiliteten att fritt röra sig.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress