31 juli 2017

4 M Å N A D E R

Elaliyah

Denna vackra lilla skapelse blir fyra månader idag. Det är så otroligt kul att följa hennes utveckling och se hur hon börjar bli sin egna lilla individ. Så snäll och glad, men ack så envis. Denna kärlek. Det är det bästa som finns. Hon är det bästa som finns! 

Tänkte bara kika in här lite snabbt och uppdatera er lite kort. Shit! Hörre-ni-ni, nu är allt i huset och vi har äntligen flyttar till vårt hus. Vilken resa det har varit. Vi har mycket kvar i det stora huset men nu kan vi iaf njuta av eget hem i tillbyggnaden tillsvidare. Både jag och Tony är helt slut och det var monkey också. Det tog mig 1,5 att få henne till att somna. Det har varit en intensiv dag med knappt någon sömn för henne, mest powernaps. Så förhoppningsvis kommer hon sova bra inatt "peppar peppar". Nu ska även vi vuxna krypa ner i vår säng. Vår säng som vi inte har sovit i på över ett år. Ni har ingen aning om hur skönt det känns. OMG, vi är äntligen hemma 🙏🏼💗 


DET BÖRJAR BLI ETT HEM 🙏🏼


Idag körde jag hem till huset och fixade iordning så gott som det gick. Allt tar verkligen minst tre gånger så lång tid med en bebis som ska underhållas, äta och sova. Men jag har fått iordning de stora delarna. Vi var även iväg och köpte två byråer som vi ska ha till garderob. Sen i veckan blir det mer att 'piffa' till och få allt mer 'sahralicious' haha. Åh, hem ljuva hem. 

Och ja..
VI FLYTTAR HEM IMORGON 🥂🍾