Just nu sitter jag med en ny bekant, en väninna till en av mina närmsta tjejer, på vapiano och ska luncha. Min lunchdate väntar också en flicka nu i vår. . Hon är beräknad ca 6 veckor innan mig. Så otroligt mysigt och trevligt. Så ja, ni kan ju bara föreställa er allt mammaprat och allt därtill som vi har gått/kommer gå igenom idag. Nej nu ska jag äta. Så hungrig så vi hörs lite senare. 

 Idag har jag och mini kommit in i vecka 30 och det är bara 10 veckor (+-) kvar till beräknad förlossning. Det är ju helt otroligt. Jag har inte riktigt förstått att om ca 75 dagar är hon inte i min magen utan i vår famn. Ett helt nytt liv. Vilket lyckorus som går igenom min kropp när jag tänker på det. Det är även så många andra tankar som kretsar rundor i mitt huvud. Vem kommer hon vara lik? Hur kommer hon se ut? Kommer hon vara en liten tjej eller en tungviktare? Hur kommer livet som mamma kännas? Kommer huset verkligen bli klart?
Jag har även börjat fundera mer på förlossningen. Vart vill jag förlösa vår dotter? I Malmö, Lund eller kanske Helsingborg? Skönast hade varit Malmö i och med vi bor här men sen har jag hört att man inte får stanna där mer än 1 dygn (om det ej uppnått komplikationer) för sen får man åka vidare till familje-BB i Lund. Jag tänkte kolla upp detta i dagarna och även med min barnmorska när jag ska dit nästa gång. Allting är så nytt och så spännande. Jag känner mig ändå väldigt lugn kring allt som har med graviditeten att göra. Vilket känns skönt!
Jag dör så söta dessa små shepherd tofflorna är. Jag och Tony var med mina föräldrar för att kolla på soffor och hjälpa mamma och pappa att välja lite bland de olika modellerna. Lättare sagt än gjort, haha. Men iaf, där fanns en liten avdelning med dessa små sötnosar och mamma visste jag hade kollat på dessa för ett bra tag sedan men inte köpt dem. Så igår fick vi dessa till lillan av mina föräldrar. Stod och velade lite mellan rosa eller dessa ljusgrå men det fick de grå då fodringen var betydligt mysigare. Åh, så smått och sött!