- i samarbete med rabble.se -
 
 
Jag älskar verkligen att surfa rundor och kolla på inredning. Speciellt nu när huset börjar ta fart och det inte är så långt kvar. Vi ska ha kvar det mesta vi hade i lägenheten som vi bodde i innan. Eller ja, det är en grå soffa och grå säng som följer med oss. Matmöblemanget är alldeles för stort så det får vänta till etapp 2 blir klart.
I alla fall, nu surfade jag in på designonline.se och hittade massa smått och gått att pryda vårt kommande boende med. Så mycket fint och dem har massvis med inspiration nu när våren börjar komma. Jag är helt hooked på guld, rosa och grått så det kan jag erkänna att vårt hem kommer till att gå mest i dem färgerna. Jag har även fått lite dille på kuddar och jag skulle kunna ha hur många som helst, dock är det min käre sambo som tycker det kan gå lite överstyr, hehe. Man kan väl aldrig ha för mycket kuddar, eller?
Jag kan även passa på att skriva att om ni går in via rabble.se så finns där även en rabattkod ni kan använda på designonline.se som ger er 100kr rabatt. Hur smidigt är inte det?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress