Imorse när jag vaknade hade jag blivit sms-bombad av mina kära föräldrar. När jag väl öppnade smsen så får jag världens leende på läpparna. Mina föräldrar är nämligen och hälsar på hos min syster i London (hon flyttade dit för 3 månader sedan) och dem har shoppat loss till lilla E. Världens sötaste små klänningar, skor och även en vit pälsjacka (fuskpäls). Hon är så bortskämd och hon har inte ens tittat ut än.
   Jag har även bett mina föräldrar köpa en grej nu när dem är i London och jag fick precis ett sms att dem har nu hittat och köpt det. Ingen blev lyckligare än mig kan jag säga er. Det kommer bild lite senare.
  Annars ikväll är det väldigt lugnt i detta hushåll. Vi har precis ätit tacos och kollat på ett avsnitt av farmen, haha. Det är så jäkla dåligt men ändå glor man på det. Varför är en väldigt bra fråga. Imorgon är det jobb som står på mitt schema och även en fullbokad dag. Nu när mammaledigheten börjar krypa sig närmre och närmre så gör ju även kunderna det. Alla vill komma en 'sista gång' innan jag går hem. Vilket i sig är väldigt kul att jag har så nöjda kunder. Åh vad jag älskar mitt jobb. Och gud vad jag kommer sakna det!
Anita

Härligt med Tacos till middag :D

Svar: Ja visst är det :)
S A H R A

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress