Igår hade jag en biodate med en av mina närmasta tjejer, Josefine, och vi såg ingen mindre än Mr Grey. Varken hon eller jag var speciellt imponerade över den första filmen och jag har verkligen tyckt att den var överhypad. Men så fort trailern släpptes till fifty shades darker bestämde vi oss för att se den tillsammans.
Så, vad tyckte jag? Den här filmen är absolut bättre än den förra. Betydligt 'mysigare' då Christian visar en ödmjuk sida av sig själv och släpper in oss lite djupare i hans liv. Men jag tycker ändå att hela komceptet är överhypat och förstår inte riktigt besattheten kring filmerna. kan tänka mig att böckerna är mycket bättre, vilket folk i min omgivning också säger. Det är är sevärd film och den har ändå sina stunder där man fånler lite över hans charm.
Har ni sett fifty shades darker? Vad tyckte ni?
rememberthiis.blogg.se

Den är jättebra :)

Svar: Vad roligt att du tyckte filmen var bra :)
S A H R A

Evelina Östlund

Jag tycker inte att böckerna är bättre för att jag stör mig så mycket på hur dem är skrivna. Anastasia har en inre röst som läxar upp och pratar med hennes om om det är en separat person, Denna röst kallar hon för sin inre gudinna och den återkommer så ofta att det inte är en realistisk bit. Visst att en säger åt sig själv ibland men i det är inte ett bra sätt att förmedla en historia och en karaktärs utveckling i en bok tycker jag.
Jag ska inte ens gå in på vad jag tycker om Mr Grey.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress