samarbete med rabble.se
 
1. Tröja / 2. Kofta / 3. Loafers / 4. Handdukar / 5. Pläd / 6. BH / 7. Trosor / 8. Clutch
 
Min käre sambo påminde mig förra veckan att det snart är alla hjärtans dag och jag hade helt glömr bort att denna dag kommer i februari. Det hade han också utan det var först när en kompis till honom nämde det. Vi har fullt upp med både huset och lille bebisen så allt annat försvinner verkligen i från tankarna.
Men iaf. Nu är alla hjärtans dag här alldeles strax och vi brukar inte göra något väldigt stort av det utan vi brukar laga lite god mat och sen myser vi lite extra. Men ibland skämmer han bort mig lite extra och något av av detta i kollaget hade jag ikke tackat nej till, älskling ;)
 
Jag har samlat lite wanties här från både ellos och från nelly. Det är två webbshoppar jag alltid hittar massa snyggt på och som det oftast klickas hem en massa favoriter. Dessutom så har både nelly och ellos några grymt bra rabatter som gör det ännu svårare att låta bli. Via rabble kan ni ta del av massvis med bra rabatter och nu har t.ex. Ellos 20% rabatt på både mode och heminredning och även 40% till nya kunder som ni hittar här. Nelly har även 40% på utvalda väskor här
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress