Jag har verkligen kommit in en inredningfrossa. Jag kan verkligen inte bärga mig till vi kan flytta in i huset. Jag har ju en förkärlek till kuddar och påslakan (om ni nu har missat det). Sen älskar jag även att inreda badrum. Allt ligger i detaljerna Åh, låt mig bara flytta in nu!
Igår hamnade jag på HM Home och det är verkligen en butik som växer i mina ögon för varje dag. Det är precis min smak och det blev även en liten beställning. Nya tvättkorgar, handdukar samt nytt påslakan.
En annan butik som jag också bara älskar är Mio. Fick hem deras nya katalog här om dagen och herreguud så mycket snyggt! Blev mer och mer kär för varje sida jag bläddrade. Jag vill ha allt, verkligen allt. Sovrummet är verkligen det viktigaste rummet för mig i mitt hem. Det måste verkligen vara en ordentlig mysfaktor. Sen ska det även bli väldigt kul att inreda lillans rum, när det väl blir dags för henne att få ett eget rum. Hon kommer sova hos oss i vårt sovrum det kommande året.
Pannkakor med jordgubbar, hallan, banan och lite chokladsås. Ni hör väl hur gott det låter? Jag brukar lägga i lite vaniljpulver i pannkakssmeten för att få den lite extra söt. Otroligt gott. Har ni inte provat det så måste ni.
 
Igår hade jag en biodate med en av mina närmasta tjejer, Josefine, och vi såg ingen mindre än Mr Grey. Varken hon eller jag var speciellt imponerade över den första filmen och jag har verkligen tyckt att den var överhypad. Men så fort trailern släpptes till fifty shades darker bestämde vi oss för att se den tillsammans.
Så, vad tyckte jag? Den här filmen är absolut bättre än den förra. Betydligt 'mysigare' då Christian visar en ödmjuk sida av sig själv och släpper in oss lite djupare i hans liv. Men jag tycker ändå att hela komceptet är överhypat och förstår inte riktigt besattheten kring filmerna. kan tänka mig att böckerna är mycket bättre, vilket folk i min omgivning också säger. Det är är sevärd film och den har ändå sina stunder där man fånler lite över hans charm.
Har ni sett fifty shades darker? Vad tyckte ni?