I år har jag verkligen kunna mysa ner mig i soffan mellan lillan sover. Jag är en riktigt sucker för julfilmer även om jag vet att alla handlar om samma sak, att hitta/träffa sin one true love. Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är så gulligt ( och små fjantigt ) att jag får världens största smile. Här är fyra se-värdiga julfilmer som ni bara måste se. De är även skrivna i ordning efter vilken jag tyckte mest om.
 
Christmas in Mississippi
Holly är en fotograf som återvänder till sin hemstad efter en orkan som drabbat byn hårt för att hjälpa till inför den årliga julljusshowen. Hon möter lite motgångar när hon stöter på sin tonårskärlek.
 
The Christmas Calender
När Emily, en kämpande bagar, i en lite by får en handgjord julkalender av en hemlig beundrar blir alla byns invånare otroligt nyfikna att ta reda på vem det är som skickat Emily denna gåva.
 
The Christmas inheritance
Innan societetstjejen Ellen får ärva sin fars framgångsrika företag måste hon besöka faderns lilla hemstad, där hon får lära sig vikten av hårt arbete och medkänsla.
 
Merry Kissmas
Kayla är förlovad med en självupptagen koregraf men när hon träffar en catering kille, Dustin, vänds hela hennes värld upp och ner.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress