Idag skulle vi befinna oss i Polen för att spendera julhelgen med Tonys släkt. Men tyvärr blev det inte så. Elaliyah är fortfarande hostig och snorig ( förkyld ) och Tony behövde hoppa in och jobba i mellandagar, vilket gör att vi skulle komma hem efter han börjar jobba. Det blev väldigt olyckligt, tråkigt. 

Men men. Detta bestämdes helt och hållet i veckan och idag körde jag iväg för att handla lite julmat till oss samt att hitta den perfekta julgranen. Vilket var en utmaning såhär dagen innan jul. Men jag hade tre kassar mat med mig och tillslut hittade jag granen med. Otroligt nog! Dessutom för 1OOkr?! En liten, tjock kungsgran 🎄
Det ör dock väldigt naket under granen då alla julklappar redan är öppna iom vi redan har firat jul två gånger. Men jag tror att tomten kommer komma och lägga två klappar till Tony i natt. Får vi väl se imorgonbitti, hehe. 

(null)

Angelica Wåhlin

Så söt liten gran! Ni fick ju ihop det fint trots att det inte riktigt blev som planerat! :D

Svar: Tack snälla. Ibland blir det inte riktigt vad man tänkt sig. God jul på dig ♥
Sahra Segerberg

Rebecca Adnell

Hoppas ni får en mysig jul! ♥

Svar: Tack detsamma fina du. God Jul ♥
Sahra Segerberg

Susanne

Hej vännen!
Ja ibland blir det inte som det var tänkt men det brukar bli bra ändå🤗
Jag säger alltid att det finns en mening ned det som sker, säkert var det så även denna gång 💖Viktigast är ju att ni hade det mysigt och det fixade du ju så fint till din lilla familj!
Kram på er💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress