Heej Vänner!
Ni har ingen aning om vilken kaos det råder hemma hos oss. Alla helgens julklappar står och tar upp all plats i hallen, köket är upp och ner med disk, vardagsrummet är fullt med leksaker samt att soffans alla kuddar är på hög., Tony har tvättat runt 7 maskiner tvätt och 5 av dem ligger i badrummet och resten av kläderna i sovrummet.
 
Panik är ett väldigt milt ord på vad jag känner just nu ( och har känt hela dagen ).
När det inte är ordning och reda hemma får jag mer eller mindre panik och blir på jätte dåligt humör. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans och blir stressad och irriterad. Haha, någon mer som känner igen sig?
 
Jag lämnade all kaos och gick ut och promenerade med Ekaliyah och killarna. Väldigt skönt att komma ut i den friska luften och släppa allt annat för stunden. Gick även inom ICA och hämtade ut ett efterlängtat paket. Det kommer komma ett inlägg ikväll eller imorgon vad som fanns i paketet.
 
 
Idag var första gången Elaliyah hade på sig sin suuuper fina overall som jag är så så förälskad i. Hon hade även på sig sin finfina halsduk ifrån burberry som hon fick av sina systrar när hon föddes. Där är även hennes initialer ( E O S ) inbroderat. Åh, sååå fin min lilla vinterbebis blev.
 
( Nu är vardagsrummet och köket iordning.. Bara resten kvar .. )
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress