Vilken julhelg. Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en helt underbar julhelg med mycket mat och mys med nära och kära.
 
Vi har, som sagt, haft en väldigt lugn jul där bara vi har njutit av varandras sällskap. Elaliyah är fortfarande förkyld och lite febrig. Det känns även som hon kommit in lite i denhär 8 månaders fasen där hon är gnällig för ingenting. Därför har det varit lite extra skönt att ha Tony hemma under de senaste dagarna också. Det underlättar så när man är två. Inte alls för att hon är jätte jobbig men det är så mysigt att se dem två tillsammans. Jag är så förälskad i min lilla familj.

Förra året låg lillan i magen och vi väntade med spänning efter att få se vem hon var. I år var det hon som väntade med spänning. Det var verkligen så kul att se henne denna jul, så glad och ivrig att öppna sina julklappar tomten kom med. Även att se henne med tomten var väldigt kul att se och värmde så i mitt mammahjärta. Nästa år kommer hon vara betydligt mer medveten och det ska bli ännu roligare för oss att se hennes glimrande ögon.  Varje dag med henne är en gåva. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress