Idag var vi äntligen iväg på äventyr igen med Camilla och Alina. Vi träffades på en lunch på mobilia som helt plötsligt också blev en heldag. Jag blev så chockad när jag såg at klockan redan var halv fyra och att vi varit där sen halv elva. Denna dag bara sprang förbi. Dessutom har jag äntligen hittat mig ett supergott thaiställe som ligger rätt nära mig. Som jag har efterlängtat detta. Riktigt goda thairestauranger är svåra att hitta, tycker jag. Men nu vet jag att den som ligger på ovanvåningen på mobilia är grym!
 
I och med vi fortfarande bara har en bil så tar jag och Elaliyah ofta bussen in till stan och det går hur smidigt som helst. Ofta är det bara lite kortre stunder så som 10-20 minuter. Hon tycker det är super intressant att titta på alla som går på bussen samt att titta ut genom fönstret när bussen kör. Ibland ( läs ofta ) önskar jag så att jag kunde veta vad det är hon tänker på i det lilla huvudet.
 
Nej ni vänner, nu har jag suttit vid denna dator i någon timme och nu tänkte jag faktiskt umgås lite med min käre sambo innan vi ska gå och lägga oss och ladda batterina inför morgondagen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress