JANUARI: Elinors sjuksköterskaexamen. Hela familjen samlad och Olivia kom hem från London över helgen. Så sjukt stolt över syster som klarat sin utbildning och som hade en heltidtjänst väntande på henne på psyket i Kalmar.
 
FEBRUARI: Påbörjade min 10 veckors mästarutbildning uppe i Leksand. Mina föräldrar följde med som sällskap. det var fyra tågbyten och en lång resa dit. Men så vackert det är uppe i Leksand.
 
MARS: Vår lilla dotter föddes och förändrade våra liv föralltid.
 
APRIL: Den nya vardagen med en bebis. Familjemiddagarna med släkten som fick första mötet med Elaliyah.
 
MAJ: Firade bästis födelsedag ute på restaurang. Även första kvällen utan lillan som är hemma och myser med sin pappa.
 
JUNI: Midsommar. Firade först med mina föräldrar och mormor sen körde vi ner åt Malmö för att fira med Tinys syster m.fl. Elaliyah första högtid som vi firade.
 
JULI: Vi flyttade äntligen hem till vårt lilla nybyggda hus som vi bor i idag.
 
AUGUSTI: Första smakprovning som blev katrinplommon. Detta kändes verkligen så stort och jag tyckte att hon började bli så stor då när hon fick börja provsmaka lite puréer.
 
SEPTEMBER: Vår dotter döptes. Alla fina människor som var med och firade denna stora dag för Elaliyah. Vi är verkligen så tacksamma för alla fantastiska människor som finns i hennes, och i vårt, liv.
 
OKTOBER: Alla årets tisdagsdater med Alina och hennes mamma ( och storebror ibland ) har verkligen förgyllt min mammaledighet och Elaliyahs vardag. Dessa två kommer hitta på så mycket bus senare.
 
NOVEMBER: Det var nog ullaredstrippen fast att det var fullstädnig kaos och trångt där. Det var en mysig liten runda tillsammans med vår fina vän Sandra.
 
DECEMBER: Är det ju självklart julen. All familjemys och julfirande. Se Elaliyah's ögon glittra så när hon fick alla sina julklappar.
 
2O17 har gett mig så ofantligt mycket nya minnen och är helt klart det bästa året jag upplevt hittills.
Störst var självklart när Elaliyah föddes. Ser fram emot det nya året och alla dess nya äventyr.