Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en trevlig lördag hittills.
 
Jag har de senaste dagarna faktiskt inte gjort speciellt mycket. Jag har varit lite kass så har mest legat och sovit med lillan. Nu känner jag mig lite piggare igen, skönt. Det är därför bloggen varit lite gles, men det kommer strax igång igen.
 
I tisdags var jag iväg på spa med två fantastiska vänner. Det var väldigt välbehövligt. Vi började morgonen med yoga, dinamisk yoga till och med. Helt ärligt vet jag inte vad jag tyckte om det. Kändes mest som en utdragen stretching på 1,5 timme. Har någon av er läsare testat/gått på yoga? Vad tyckte ni? Efter yogan blev det avkoppling i en stol med fin utsikt över ängarna och blå himmel. Vid tolv åt vi lunch sen intog vi solstolarna. Fast man var iväg och försökte koppla av så var huvudet fortfarande kvar hemma, hos lillan. Inte det att hon inte var i tryggt förvar, för hon var hos sin mormor och momme, så hon kunde inte ha det bättre. Men det är svårt att släppa henne, min lille skatt.
 
Idag har hela familjen tillbringat lördagen i soffan en stund, framför tv. Nu ligger Elaliyah och sover, jag har diskat upp efter middagen och mannen vår är på äventyr på biltema, haha. Ikväll blir det filmmys med lite choklad, popcorn och chips. Älskar dagar som dessa, då jag har min käre hubbe hemma mestadels av dagen så vi kan umgås.Hela familjen ♥
 
 
NORRSKEN EMMA

så fina foton!

Svar: Tack snälla :)
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress