Heej fina ni!
Hoppas allt står väl till. Här är allt bra :)
 
Igår tog jag och Tony tag i att boka resan till Warszawa som blir helgen efter dopet. Vi har inte riktigt varit överens om hur vi ska ta oss dit innan därav vi inte bokat något. Jag hade gärna tagit flyget då det går snabbast men sen har vi ju en viss person som är livrädd för flyg.. Tony vill gärna köra men i och med vi fortfarande bara har min lille bil så tycker jag det blir förlångt och trångt att köra 130 mil. Och även för lillan att sitta still och i sitt bilskydd. Så igår bokade vi en tur/retur med båt. Vi kör upp till karlskrona (ca 2h) och sedan tar vi båten över natten till Gdynia. Därifrån är det sedan bara ca 4 timmars bilfärd till Warszawa. Så smidigt!
 
 
Jag älskar verkligen Warszawa och längtar så mycket. Denna gång är det ingen 'semester' utan det är för att fira Tonys mormor som fyller 80. Han har ju sina rötter kvar i Polen och det tackar jag för. Det ska bli jätte trevligt att stora delar av släkten är samlade och alla här också kommer med. Det kommer bli fullt hus, haha.
 
Vi kommer bo på ett hotell fredag till söndag i Warszawa sen checkar vi ut och kör till Gdynia på söndagen och stannar där till måndag kväll då vi tar båten tillbaka till Sverige. Det ska bli trevligt att även få se och upptäcka Gdynia lite och inte bara huvudstaden.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress