• Ny bil
Detta är faktiskt överst på listan. Min bil är ingen familjebil. Jag älskar den till skyarna och tillbaka men vart finns bagaget?! Vi måste ha en kombi nu och jag vill ha en Volvo. Ni vet; Volvo, Villa, Vovve och barn, det typiska Svensson-Livet! Nej men jag tycker Volvo är en skön och bekväm bil att köra men även säker. Annars om det inte blir en sådan lutar det åt en Volkswagen, kanske. 

 
• Solsemester
Sverige levererar ingen sommar i år tycker jag. Och de dagar det varit sol har lillan varit extra aktiv och då har vi spenderat dagen inomhus. Sen har Tony inte tagit ut någon semester heller vilket gör att jag inte riktigt får den där underbara och lediga sommarkänslan. Så en solsemester hade suttit fint. 
 
 
• laddare till kameran
Det är den andra laddaren jag blir av med. Dessa alla flyttningar vi gjort de senaste året har lett till att ett och annat har försvunnit. Min frågar är vart allt försvinner? Har ni inte också tänkt på det? Sakerna man blir av med hemma, vartflrsvinner dom?! Så i alla fall så måste jag köpa en ny laddare så jag kan ladda mitt kamerabatteri. 
 
• min gamla kropp
Åh ja. Jag har alltid varit smal med platt mage. Det är ett minne blott nu. Inte för att jag är mullig eller så men att  varit en 34/36 är ett minne blott. Mina höfter har breddat till sig och det gör ingenting. MEN jag är fortfarande 'svullen' om magen och detta är något som tär på mig. Ni tycker säkert jag är jätte gnällig och extremt ytlig nu, men det är så jag känner. Självklart är Elaliyah värd alla mina skavanker men nu vill jag komma igång och komma tillbaka till 'mig själv' igen. Jag vill bli fast igen, så nu är det bara till att ta fram hård-handskarna! * pepp *
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress