Hej alla. Med oss är allt bra. Igår tog jag tag i att göra lillan mer självständig med att somna själv i sin vagga. Jag har till igår vaggat henne i famnen till sömns men nu när hon blir 5 månader på torsdag känner jag att nu orkar inte min kropp mer. Hur mysigt det än är så tar det emot. Så igår, måndags, började processen med att somna själv. Nu skjuter jag säker mig själv i foten när jag säger att det har gått förvånadsvärt bra. Igår gick allt problemfritt och hon grät ingenting och jag kunde knappt tro att det var sant. Jag är verkligen såå stolt över henne. Jag lägger ner henne i sin vagga mätt och med torr blöja, sen sitter jag i vår säng bredvid och vaggar henne och sjunger 'sov du lilla videung' om och om och om igen. Det funkar väldigt bra för oss.
 
 
Idag har det också gått bra. Det var lite nu vid 5-tiden hon vart lite ledsen men hon har endast tagit två powernaps idag på knappt 30 minuter styck. Nu är hon vaken igen, efter en timmes sömn, och jag hoppas att nattpasset även går bra.
 
 
Nu till uttalet som många säkert funderat över.
Vi får ofta frågan hur man uttalar lillans namn, Elaliyah, och jag kan tänka mig att 97% av er inte riktigt vet eller uttalar det fel, haha. Det är ett väldigt ovanligt namn och stavningen jag valde till henne gör det inte heller lättare.
 
Hennes namn Elaliyah uttalas så enkelt som: E - LAAA- LI - JA.
Många vill göra det första 'a' hårt men det är en mjuk betoning. Så nu har nu även fått svar på den frågan/funderingen.