Hej vänner!
Hoppas allt är bra med er denna söndag. Allt är bra med oss. Just nu ligger Tony och hundarna och sover. Lillan vaknade för drygt två timmar sedan. Hon fick lite mat och nu ligger hon i mitt knä och myser. Hon kommer högst troligt inte somna om fråns ikväll vid 22-23 tiden igen. Hon har två 'långa' vakna perioder en på morgonen och en på kvällen. Väldigt mysigt på morgonen men lite segare på kvällen när hon inte riktigt vill somna och komma till ro.
 
 
När hela högen sov passade jag på att plugga lite och få färdig mina inlämningsuppgifter som ska vara inne idag. Och det fick jag, väldigt skönt. Har även påbörjat nästa inlämningsuppgifter och är faktiskt snart klar med de också. Här är vi effektiva, haha. Annars idag har vi inte gjort jätte mycket. Tony var och tömde lite i huset och tomten idag på förmiddag. Vi skule kolla på en film ikväll men det tror jag inte blir riktigt aktuellt då han sover som en stock.
 
Imorgonbitti ska jag och min prinsessa iväg och kolla på ett dagis. Ska bli spännande att se hur det ser ut och att få träffa personalen som jobbar där. Hon jag pratade med i telefon var i alla fall väldigt trevlig.
Therese

När tänkte du sätta henne på dagis?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress