Just nu sitter jag med lillan vaggandes i knät. Hon har precis ätit lite och nu hoppas jag på att hon sover några timmar till innan det är dags för ny omgång av mat.
 
Idag känner jag mig faktiskt väldigt nöjd med dagen. Jag och lillan tog vår första ensamma biltur och även en promenad med vagnen. Men sen fick jag även gjort en del inlämningsuppgifter på min distansutbildning. Jag har nu skickat in två uppgifter och har påbörjat mitt tredje och det ska inte vara inlämnat från den 23 april och det känns som en otrolig lättnad. Desss veckorna har gått så fort och nu är det inte många uppgifter kvar. 
 
Imorgon väntas en tripp upp till Helsingborg   till min familj. Dem vill ju mysa med lillan och det är ju helt förståeligt. Det är ju första barnbarnet. Min mormor kommer också. Sen bjuder mamma på middag, någon fläskfilégryta. Så gott! 
 
Nej, nu ska vi förflytta oss till sängen. Hoppas ni har haft en bra dag, fast vi lever i sorg i hela landet. Va rädda och ta hand om era nära och kära! ❤️ #prayforstockholm 
här låg lilla loppan fortfarande i magen och sparkade lite lätt. tänka sig att hon fick plats där inne.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress