Hej fina!
Idag åker jag och lillan till Helsingborg över helgen. Förhoppningsvis så kommer Tony också lite senare på lördag men han har fullt upp i huset/tomten under dagen. Nu vill vi ju verkligen bara flytta in i vårt hus. det känns verkligen som jag skriver att det alldeles snart är klart, men nu är det verkligen inte långt kvar. Tony ska även montera badrummet i helgen sen är köket och uppfarten var. Sen ska bara möblerna in.
 
Jag är bjuden på lite födelsedagsfirande/middag på eftermiddag/kvällen som jag ser otroligt mycket fram emot. Jag tar även med mig Elaliyah och där kommer även vara en liten bebis till, en pojke som är 5 veckor äldre än lillan. Ska bli väldigt trevligt.
 
Innan vi ska iväg så har jag lite ärenden som ska fixas. Ska bland annat inom babyproffsen och köpa en sak till sittdelen och även kolla på lite allt möjligt. Blir kanske även en tur inom ikea.

28 april 2017

burberry

Elaliyah

 
Denna otroligt fina halsduk var det som gömde sig i burberry asken jag visa er förra veckan. Den har lillans initialer inbroderat så det är vekligen en personlig gåva. En otroligt fin present från mina systar som både jag och Elaliyah är så tacksamma för.
 
Det är så härligt med dagar som dessa. Jag skulle handla lite blöjor samt inom babyproffen som ligger vid Mobilia så passade på att höra av mig till Josefine då hon har praktik rakt över köpcentrat och hörde om hon hade tid för en liten spontan lunch och det hade hon. Det var ett tag sedan vi sågs nu så det var otroligt trevligt att krama om henne och bli lite uppdaterd om vad som händer i henne liv. Det blev som vanligt vårt stammiställe, le croisant. Dem har ju så goda luncher. Lillan låg och sov i vagnen hela vistelsen så det var otroligt skönt. Denna älskade ungen alltså. Mitt hjärta smälter. Jag är så förälskad.
 
Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Var bortbjöden till Camilla men känner mig helt slut i kropp och knopp så det blir en hemmakväll för mig och familjen.
 
Hoppas ni får en fantastisk fredag!