Ja det stämmer!
Jag och min fantastiske sambo väntar bebis som är beräknad till mitten av April.
Det är så otroligt spännande och vi längtar så efter detta lilla knytet.

Vi har vetat ett väldigt bra tag nu men nu kunde vi inte hålla oss längre. Det är så många gånger jag har velat skriva varför jag varit lite frånvarande och om denna otroliga glädje som jag känner inombords.

Ni kommer ihåg min lilla dvala jag hade för några månader sedan berodde såklart på graviditeten. Jag var verkligen helt slut och kunde sova 12-14 timmar utan problem och var fortfarande lika trött när jag vaknade. Förutom tröttheten så har jag faktiskt inte känt av så mycket med illamående och liknande. Jag känner mig så välsignad att må så otroligt bra som jag gör vilket gör allt så overkligt. Jag lever på rosa fluffiga moln. Livet är endast glädje just nu, helt magiskt!

Vi gick in i vecka 17 igår och det är inte från nu en liten 'kula' börjar synas. Dock känner jag mig mest svullen, haha. Men vissa byxor går nu inte längre att knäppa utan det måste vara byxor med stretch i. Jag har även gått upp 2 storlekar i bh men kilomässigt har jag bara gått upp ca 2kg. Jag har inga cravings heller utan jag känner mig .. helt normal?

Någon mer där ute som väntar barn?
Kommentera gärna och berätta hur det är med er.

Hemma Hos Felicia

Åh grattis till er!! <3

Svar: Tack :*
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress