idag har jag haft en day-off och jag hade en nageltid inbokad så jag passade även på att boka upp min kära mamma så vi kan kolla på barnvagnar igen. Jag har velat mycket mellan två olika vagnar. Antingen en Stokke Trailz eller en Crescent Trike men efter att ha kollat och provar båda två så kändes Stokke betydligt stabilare. Och till och med mamma tyckte vi skulle köpa Stokken. Vilket vi gjorde!
Jag kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är för att mina föräldrar valde att ge oss hela vagnen.
Vagnen ska vara redo att hämtas i början på Mars. Nu börjar allt bli så verkligt. Magisk känsla.
 
Här är vagnen och hur den ser ut med liggdelen på. Dock valde vi (läs: jag) färgen ljusgrå.
 
Vi har köpt alla dessa 3 delar. Innan jag hann förklara för Tony för han hela tiden avbröt mig och frågade vaför vi köpt 3 vagnar., att det är en och samma vagn fast med olika ligg/sittdelar som man bytar efter behov och ålder.Vi köpte även bilbarnstolen som lätt klickas på/av mellan bil och vagnen. Det verkar så praktiskt!
 
Stod och vela mellan om vi skulle ha alla tre delar i ljusgrå eller om vi skulle ha sittdelen i mörkgrå.
Mamma tyckte mörkgrå iom det lätt blir skitit men tillslut valde jag ändå ljusgrå. Det går att tvätta annars ;)
Karin B

Vilken fin barnvagn! Färgen ni valde blir ju perfekt!

Svar: Tack snälla! Ja, det känns super. Bra med neutrala färger så man kan ha till nästa barn också, även om det blir en pojke då :)
Sahra Segerberg

Ann-Marie

Vår första föder första BB såklart ni får första vagnen. Dock hoppas både far o ja att dina systrar väntar nått år mellan så vi hinner spara 😉😃❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress