idag har jag haft en day-off och jag hade en nageltid inbokad så jag passade även på att boka upp min kära mamma så vi kan kolla på barnvagnar igen. Jag har velat mycket mellan två olika vagnar. Antingen en Stokke Trailz eller en Crescent Trike men efter att ha kollat och provar båda två så kändes Stokke betydligt stabilare. Och till och med mamma tyckte vi skulle köpa Stokken. Vilket vi gjorde!
Jag kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är för att mina föräldrar valde att ge oss hela vagnen.
Vagnen ska vara redo att hämtas i början på Mars. Nu börjar allt bli så verkligt. Magisk känsla.
 
Här är vagnen och hur den ser ut med liggdelen på. Dock valde vi (läs: jag) färgen ljusgrå.
 
Vi har köpt alla dessa 3 delar. Innan jag hann förklara för Tony för han hela tiden avbröt mig och frågade vaför vi köpt 3 vagnar., att det är en och samma vagn fast med olika ligg/sittdelar som man bytar efter behov och ålder.Vi köpte även bilbarnstolen som lätt klickas på/av mellan bil och vagnen. Det verkar så praktiskt!
 
Stod och vela mellan om vi skulle ha alla tre delar i ljusgrå eller om vi skulle ha sittdelen i mörkgrå.
Mamma tyckte mörkgrå iom det lätt blir skitit men tillslut valde jag ändå ljusgrå. Det går att tvätta annars ;)
Hej mina fina!
Idag hade jag ett ärende på Rituals så jag passade även på att köpa en bodylotion som jag kan smörja in mig och magen varje dag. Jag blev rekommenderad den här från deras vita serie. Det är en fetare kräm men den går ändå in i huden utan att man känner sig kletig och klibbig. Och doften är helt underbar också. det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga av mig kläderna och sedan börja smörja in kroppen. Min första känsla är att den är helt underbar. Nu får jag hoppas att jag kommer gilla den lika mycket efter lite mer användning.
Jag och min lille bestie sanackar om att ta en spontanare till Ullared igen. Inget är ännu bestämt, men det kan ev bli en tripp redan nästa vecka. Nu är det över ett år sedan vi var där och shoppade loss. Jag har försökt att dra mig lite för att åka dit då vi fortfarande bor i lägenheten och kan inte direkt inreda den då den är möblerad (tonys morbrors möbler) och inredning är ju det jag alltid går loss på. MEN nu denna gång kan jag ändå tänka mig att handla alla nödvänligheter för lilla E. Men samtidigt känns det lite för tidigt. Vi har ju halva tiden kvar tills hon är beräknad att komma. Frågan är bara vart allt ska stå tills huset är klart? Haha, men det löser sig väl även det. Det gör det alltid !