Idag firas morsdag hemma hos mormor med bästa söndagsmiddagen och efterrätt. Dock är systrarna frånvaro men jag håller stämman för oss alla tre. 

Vi ska strax köra ner till Malmö och fira Tonys mamma också. Sen ska vi njuta av en ledig kväll. 

Här sitter jag och drömmer mig bort medan jag bläddrar i en villa tidning och avnjuter en Cola zero. Jag bara drömmer mig bort till vi har kommit så långt att det är dags att välja kök, kakel och allt till badrummen. Och våra sovrum. Jag kan inte bärga mig. Dock har vi ett tag till dess, haha. Jag var i huset igår och kollade hur långt vi har kommit och visst, vi är en bra bit på vägen men fortfarande flera månader dit. Jag hade faktiskt kameran med mig så tänkte att ni ska få se hur vår 'öppna planlösning' och huset ser ut just nu.
 
Vi väntar på att arkitekten ska skicka våra ritningar så att vi i vår tur kan skicka in dem till stadsbyggdnadskontoret i Malmö och förhoppningsvis få ett bygglov. Nu undrar ni säkert vad vi ska med bygglov till när vi har köpt ett hus. Vi ska nämligen höja taket och bygga om huset från 1½ plan till ett 2-planshus. Oh my! Lyckoruset jag har i kroppen när jag skriver detta inlägget är insane.
Som helsingborgare är man rätt bortskämd med underbar natur. Jag tog med mig killarna ut och gick en promenad på en slinga som heter landspromenaden som går igenom skogen ner till havet. Vi bor fem minuter till pålsjöskog och tio minuter till både havet och gågatan. Jag kan verkligen inte tänka mig en bättre miljö. Så med handen på hjärtat så kan jag erkänna att jag kommer sakna detta otroligt när vi flyttar ner till Malmö. Just närheten till allt. Men det kommer inte vara något som klår huset. Det kommer vara det bästa!