Jag tänkte som så att iom jag bytte portal och fått nya fantastiska läsare som egentligen inte har någon som helst koll på vem jag är, så tänkte jag börja lite smått och berätta om mig. 

Så vem är då jag?
Sahra Segerberg heter jag, vilket jag inte tror att ni har missat. Jag är född och uppvuxen i Helsingborg som ligger i Skåne, där jag även bor idag tillsammans med min pojkvän/sambo och våra två hundar. Jag är född på det ljuva 90-talet, året var 91 och onsdagen den 13 mars när jag äntligen tittade ut efter 11(?!) timmar på BB. Jag säger bara; stackars mamma och bra kämpat! Trotts detta så fick jag två systrar två och fyra år senare. 

När jag blev vuxen nog, kände mig väldigt vuxen då men när jag blickar tillbaka så inser jag det var det sista jag var, att välja gymnasie och framtida yrke så valde jag frisörprogrammet. Vilket i sig var helt oväntat då jag sedan tidig ålder alltid drömt om juristyrket. Ni kan fråga mig än idag om vad som fick mig att bli frisör och jag vet faktiskt inte riktigt vart det kommer ifrån. Det var rena slumpen. Låt oss säga att det var mitt 'kall' här i livet. 

Sen har vi det här med slumpen igen när det kommer till hur jag träffade min pojkvän för drygt 11 år sedan. Internet. Rättare sagt Lunarstorm. Kommer ni ihåg denna sajt så skrattade ni nog till lite nu. Ni som inte har en aning om vad Lunarstorm är, så är det en chat-sajt som en mycket enklare veriation än Facebook. Där fanns en funktion som hette 'live' där man kunde skriva en mening som alla användare som var inloggade kunde se för tillfället i drygt 30-60 sekunder. Helt sjukt, jag vet. Och här mina vänner hittade jag min pojkvän! Någon 'live-ade' och där hade han skrivit i gästboken (personens flöde) och jag såg hans profilbild och föll direkt. Bytte MSN (haha används väl knappt nu heller) och pratade någon månad innan vi träffades då han bodde i Malmö, vilket är 7 mil från Helsingborg. Träffades i Malmö och blev tillsammans dagen efter, vilket blev 05-05-05 som vi inte listade ut från någon månad efter (historiken på MSN förstår ni). Rena slumpen, eller kanske mer ödet? 

Vad finns det annars och berätta? Mina intressen är som vilken annan tjej som helst skulle jag tro. Familjen, vänner, shopping, resor och inredning. Om ni undrar vilken kategori mina hundar hamnar i så är det 'familjen' och 'shopping'. 

Vill ni veta lite mer eller något specifikt så lämna gärna en kommentar. 
Massa kärlek 💋
emilia

Superfin outfit!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress