Just nu ligger jag i sängen redo att lägga mig och klockan är inte ens nio. Jag har haft öppning på jobb nu i två veckor så jag är helt död på kvällarna. Jag ska inte klaga för man har i princip hela dagen kvar efter jobb. Imorgon har jag dock ett långt pass 7:30-17 men det gör inget. Har fantastiska Ida-Marie på morgonen och sen efter jobb ska vi köra upp till helsingborg. Vi ska checka in hos mormor och sova över där. Lördag ska vi nämligen flyttstäda lägenheten och lämna in nycklarna. Sen på kvällen ska vi fira mammas födelsedag. Det är en helt fullspäckad helg med familjen, och det är det bästa som finns!

26 juli 2016

Kylie

hår / skönhet

Idag kära ni, har jag shoppat loss lite och uppdaterat min sminkväska med några gosaker.

Jag har suktat efter matt läppstift/glans och speciellt från Kylie. Och idag blev det två från henne, samt ett från nyx. Passade även på att köpa en BB-cream och en eyeliner från MAC.

I lördags la jag händerna på detta hår och fick trolla lite lagom med lite nailhair (vax) i 40cm. Det var första gången kunden satte i löshår och det gör hela besöket så mycket roligare. Hon ville ha en lagom läng så vi kom överens om 40cm och sen en full förlängning på 120g. Vi blandade två av våra kalla färger, #10 medium ash brown och #14 candré ash. Avslutade med lockar av plattången.
Vad tycks?