Idag blev det en spontan snabbfika med denna vän på det mysigaste espresso house jag satt min fot på som är nyöppnat på Emporia. Alltid lika mysigt med dessa fikastunder man har med sina nära och kära. Det var rätt mycket folk på köpcentret och efter fikan blev det ett snabbt ärende och sen hemåt igen.
Nu har jag hunnit med och handla lite mat till ikväll och köpt lite skumpa (öppelcider). Jag hade väldigt vårt med förrätt så det blir nog bara en huvudrätt och efterrätt ikväll. Håll tummarna på att ugnen vill sammabeta ikväll. Jag har nämligen inte använt den ännu, trotts att vi har bott här i över 3 månader.
I vårt hus som vi kommer flytta in i nu till våren kallar jag för Etapp-1. Vi har delat upp vårt husprojekt i två delar nämligen. Så denna del som blir klar nu först kommer så småningom att bli en liten 'lägenhet' kan man nog kalla det. Där kommer dock finnas allt, sovrum, vardagsrum, toalett med dusch, dock ett lite mindre kök som ett pentri men även en tvättstuga. Så fort denna Etappen är klar så kommer vi påbörja vårt stora hus.
Men iaf. Som sagt så kommer första delen inte att bli så stort så vi kommer att ha lilla 'E' sovandes i vårt sovrum. Vilket de absolut flesta barn ändå gör det första året oavsett. Jag älskar inredning så jag bara längtar till jag kan påbörja att inreda. Det bröjar klia i fingrarna nu kan jag säga er. Så jag surfande rundor lite på google nu och hittade dessa inspo bilderna. Så vårt och lillans sovrum kommer bli något i stuk med detta.
Vilket år det har varit mina vänner. Ett av mina absolut bästa men jag tror nästa år kommer bli helt magiskt. Först kommer vi flytta in i vårt hus och sen därefter kommer vi få träffa vårt barn för första gången.
Nu har jag jobbat min sista dag för i år och sedan jobbar jag bara 3 månader till sen kommer jag gå hem på mammaledighet. Vilket känns såå konstigt! Imorgon har faktiskt inte jag och sambon något bestämt. Nyårsafton, ja ni. Vi ska högst troligt mysa hemma i pyjamas hela dagen med våra små killar till ev Gåsmamman. Vår äldsta hund, Kimora, är nämligen livrädd för rakterna så vi måste vara hemma med honom. Jag ska dock ta mig till Maxi och köpa lite finare middag och även lite bubbel som vi kan ha och skåla med på 12-slaget. Får se om jag skämmer bort mannen med en tre-rätters.
Vad har ni för planer för nyår? Hoppas ni får en lite händelserik Nyårsafton än vad jag ska ha. ♥