1. TV- Serier.
Jag vet inte exakt hur många serier jag följer men jag kan säga som såhär att det är ett heltidsjobb, haha. Jag följer just nu slaviskt Pretty Little Liars, dock sista avsnittet idag sen håller serien en liten pause, och sen följer jag och Tony en serie som heter Power.
 
2. Mina hundar.
Jag vill verkligen inte vara en sekund utan mina små liv. Dock kommer jobbet ivägen där men killarna har det så bra nu när vi bor hos mina svärföräldrar. Min svärmor jobbar nämligen hemifrån och pysslar om hundarna hela dagarna. De kan verkligen inte ha det bättre!
 
 
3. Lakrits.
Det finns absolut ingenting som slåt lakrits. Jag tycker det är så kul att antingen så älskar man det eller så är det bland det värsta man vet, haha. Jag är så beroende av saltlakrits, ju saltare desto bättre. Gillar ni lakrits?
 
4, Hårolja.
Jag har snöat in mig på Rapunzels Argan Oil. Den gör verkligen håret så otroligt mjukt och fräscht, och helt enkelt under för mitt torra slitna hår. Tycker alla borde äga en olja!
 
 
5. Vitamin Well.
Detta är ett beroende som kommer och går hos mig men just nu så slinker minst en VW ner om dagen. Jag verierar mellan tre smaker. Periska, Svarta vinbär och jordgubb/raberber. Har ni någon favorit?