1. TV- Serier.
Jag vet inte exakt hur många serier jag följer men jag kan säga som såhär att det är ett heltidsjobb, haha. Jag följer just nu slaviskt Pretty Little Liars, dock sista avsnittet idag sen håller serien en liten pause, och sen följer jag och Tony en serie som heter Power.
 
2. Mina hundar.
Jag vill verkligen inte vara en sekund utan mina små liv. Dock kommer jobbet ivägen där men killarna har det så bra nu när vi bor hos mina svärföräldrar. Min svärmor jobbar nämligen hemifrån och pysslar om hundarna hela dagarna. De kan verkligen inte ha det bättre!
 
 
3. Lakrits.
Det finns absolut ingenting som slåt lakrits. Jag tycker det är så kul att antingen så älskar man det eller så är det bland det värsta man vet, haha. Jag är så beroende av saltlakrits, ju saltare desto bättre. Gillar ni lakrits?
 
4, Hårolja.
Jag har snöat in mig på Rapunzels Argan Oil. Den gör verkligen håret så otroligt mjukt och fräscht, och helt enkelt under för mitt torra slitna hår. Tycker alla borde äga en olja!
 
 
5. Vitamin Well.
Detta är ett beroende som kommer och går hos mig men just nu så slinker minst en VW ner om dagen. Jag verierar mellan tre smaker. Periska, Svarta vinbär och jordgubb/raberber. Har ni någon favorit?

Jag måste bara börja med att säga; Oh my! Ni har ingen aning om hur gott detta var!

Igårkväll mötte jag upp min fina vän Nathalie för lite update om vad som hänt sist vi sågs för drygt en månad sedan. Och det hinner hända mycket på en månad kan vi nu konstatera. Vi tog oss ner till stan och satt oss på en restaurang som heter La Rouge som erbjuder massvis med olika tapas. Det blev honung- och cilliglaserade kycklingspett och vitlöksbröd. Sååå gott! Jag var faktiskt inte hemma från halv 12, hör och häpna, men tiden bara springer iväg när man har roligt.


Nu sitter jag i bilen påväg till helsingborg för att spendera eftermiddagen/kvällen med min familj. Tony och killarna är självklart med. Vi höra senare 😘

Idag har jag verkligen blivit bortskämd!

Jag blev bjuden på lunch av denna godi g, min underbara Josefine. Det blev en liten snabblunch då jag bara hade 1h lunch. Vi åt på jensens bøfhus, som ligger runt hörnan från salongen, där jag tog en burgare med pommes. Deras mat är ingen favorit längre, tyvärr. Det är inte dåligt, men tråkigt.

När jag sen slutade jobb kom min käre pojkvän in och hämtade upp mig för att sedan gå ner mot lillatorg för att bjuda ut mig på middag. Det var hur trevligt som helst och vi hamnade på steakhouse. Väldigt gott faktiskt! Jag tog deras pasta med kyckling och tryffelsås medan Tony tog oxfilé med bearnaise och pommes.

Jag har haft en helt fantastisk dag.
Hoppas ni haft detsamma.