Dessa 5 produkter är mina vardagshjältar som underlättar och minskar mina 'bad hairdays'!
 
1. Olaplex som jag berättade häromdagen. Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar och bygger upp ett skadat hår till friskt igen. Används i duschen.
 
2. Maria Nila Palett Colour Guard Masque. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag älskar alla produkter från Palett som jag har provat. Jag arbetade väldigt mycket med deras hårvårdsserie percis när den lanserades och älskade verkligen alla de fem sorterna. Dessutom är alla 100% veganiska, dvs inga sulfater eller parabener. Just nu kör jag med pure volume som ger mitt hår en liten extra boost så det inte blir så platt och häningt, utan mer ett luftigt och fylligt hår. Används mellan shampoo och condiotioner.
 
3. Rapunzel Leave-in Cream. Detta är en återfuktande kräm som även innerhåller värmeskydd. Den tar bort frizzighet, mjukgör och reder ut håret. Jag använder denna efter hårtvätt och i fuktigt hår innan jag borstar ut mitt hår och fönar det. Krämen går alldeles utmärkt att användas i både fuktigt och i torrt hår.
 
4. Lanza Keratin Healing Oil Hair Treatment är min absoluta favorit när det kommer till hårolja. Den återfuktar, ger silkeslent hår med bra glans och det tar inte slut där inte för den tillför även keratin protein till håret och värmeskydd upp mot 260 grader. Jag använder Healing Oil efter jag fönat mitt hår och innan styling men även efter styling för att håret ska få glansig finish.
 
5. Löwengrip Care and Color Good to Go Light. Detta var kärlek i första ögonkast (eller så fort produkten kom i håret)! Jag har provat många torrshampoo men det finns ingen som denna. Dock måste det vara light, den andra är lika hemsk som alla andra (om man nu inte vill ha extra volym i botten och en sträv känlsa som volympuder vilket jag är extremt känslig mot, läs hatar). Lighten är, precis som en den låter, ett lätt torrshampoo som absorberar upp hårbottens naturliga fetter. Jag får ganska lätt fett hår så brukar ta i lite torrshampoo i hela håret på dag 2-3 efter tvätten och sen klarar jag mig ytterligare två dagar till. Har ni inte prova denna än så måste ni bara.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress