1. Vem litar du på?
Min familj och mina närmsta vänner.

2. Vart skulle du vilja vara just nu? 
Just nu skulle jag vara hos min käraste Josefine i Spanien på en strand.

 

3. Favorit stad?
Warszawa, utan tvekan.

4. Vilket är ditt favoritnummer? 
Nummer 6.

5. Vad var det senaste du åt? 
En deli delight från Subway.

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?
Rosa.

7. Hur är vädret just nu?
Det är riktigt kasst. Regnigt och väldigt blåsigt.

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Min väninna Pernilla.

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet?
Håret, haha snacka om arbetsskadad. Sen kommer ögonen och leendet.

10. Vad har du för skostorlek?
Jag har 38 i klackar och 39 i platta.

11. Favorit tv-program?
Grey's Anatomy och Criminal Minds.

12. Har du några syskon?
Jag har två yngre systrar.

 

13. Längd?
174 cm.

14. Hårfärg?
Naturligt är jag mörkblond, candré. Just nu har jag en sombre med mökare botten och blonda längder.

15. Ögonfärg?
Gröna

16. Använder du kontaktlinser? 
Nej, utan bara glasögon. Ska dock införskaffa mig linser tänkte jag.

17. Favorithögtid?
Normaltsätt hade jag svarat våren, men just nu längtar jag bara efter sommaren. Så måste nog ändra mitt svar till sommaren.

18. Favoritmånad? 
Maj.

19. Har du gråtit någon gång utan anledning? 
Haha ja, heter hormoner.

20. Vilken var den senaste filmen du såg? 
Sherlock Holms - a game of shadows

Heej vänner! Vilken underbar dag det är idag. Vädret bjuder på strålande solsken och det är helt vildstilla. Haha, vem försöker jag lura. Det är regnigt och stormigt här i Helsingborg idag. Och riktigt kallt! Jag har varit iväg på lite ärenden idag, bland annat fixat naglar och vaccinerat Kenzo, och jag har skakat som ett asplöv då jag varit både blöt och kall som en isbit. Så på vägen hem från min nageltid så gick jag inom en thairestaurang vi har här runt hörnan och köpte min favvorätt och sen sprang (läs nästintill powerwalk) jag hem och satt mig i soffan under en filt och startade ett avsnitt av KUWTK. Och jag tänkter bannemej inte gå ut en centimeter idag mer!
Dessa 5 produkter är mina vardagshjältar som underlättar och minskar mina 'bad hairdays'!
 
1. Olaplex som jag berättade häromdagen. Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar och bygger upp ett skadat hår till friskt igen. Används i duschen.
 
2. Maria Nila Palett Colour Guard Masque. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag älskar alla produkter från Palett som jag har provat. Jag arbetade väldigt mycket med deras hårvårdsserie percis när den lanserades och älskade verkligen alla de fem sorterna. Dessutom är alla 100% veganiska, dvs inga sulfater eller parabener. Just nu kör jag med pure volume som ger mitt hår en liten extra boost så det inte blir så platt och häningt, utan mer ett luftigt och fylligt hår. Används mellan shampoo och condiotioner.
 
3. Rapunzel Leave-in Cream. Detta är en återfuktande kräm som även innerhåller värmeskydd. Den tar bort frizzighet, mjukgör och reder ut håret. Jag använder denna efter hårtvätt och i fuktigt hår innan jag borstar ut mitt hår och fönar det. Krämen går alldeles utmärkt att användas i både fuktigt och i torrt hår.
 
4. Lanza Keratin Healing Oil Hair Treatment är min absoluta favorit när det kommer till hårolja. Den återfuktar, ger silkeslent hår med bra glans och det tar inte slut där inte för den tillför även keratin protein till håret och värmeskydd upp mot 260 grader. Jag använder Healing Oil efter jag fönat mitt hår och innan styling men även efter styling för att håret ska få glansig finish.
 
5. Löwengrip Care and Color Good to Go Light. Detta var kärlek i första ögonkast (eller så fort produkten kom i håret)! Jag har provat många torrshampoo men det finns ingen som denna. Dock måste det vara light, den andra är lika hemsk som alla andra (om man nu inte vill ha extra volym i botten och en sträv känlsa som volympuder vilket jag är extremt känslig mot, läs hatar). Lighten är, precis som en den låter, ett lätt torrshampoo som absorberar upp hårbottens naturliga fetter. Jag får ganska lätt fett hår så brukar ta i lite torrshampoo i hela håret på dag 2-3 efter tvätten och sen klarar jag mig ytterligare två dagar till. Har ni inte prova denna än så måste ni bara.